Monday, November 26, 2012

sesi pemujukan...

Assalamualaikum isnin..

semoga kita diberkati and dilimpahkan rezki yang melimpah ruah... aaamiinnn...

rentetan dari peristiwa pukul kat entry sebelum ni...

ini adalah sesi pemujukan si kecik tu..hehe..

BURGER is his peveret...haha


watak utama...actually ade lagi satu bungkus untuk patty daging lembu...

roti after di sapu majerin and di bakar...

daging lepas di goreng garing....

hitam-hitam si tampok manis....macam mak jemah..hehe

bahan2 untuk sayur...


sesi menyusun...

tu dia...main letak je sayur banyak2..

watak utama di atas...lepas tu letak sos...

tadaaaaaaaaaaaa~...si kecik 2 makan 2 bihjik kot...hohoho

adik..maafkan kakak sebab tak kawal perasaan semalam...

:((


4 comments:

Ena's Palace said...

termakan pujuk ke ngn burger tuh?...hehehe..gud luck!

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

heheh...dia okay je..
cuma pesan kat dia jangan degil2 lagi...

Abil Fikri Ahmad said...

Pandaiii dia pujuk adik tu..lain kali jgn babab adik tu lagi..kalau babab, abg datang babab awak nanti!!

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

@abangabil: heheh..in shaa Allah takkan berlaku lagi... thanks sebab menasihati saya.. :))