Monday, June 4, 2012

Nuffnang oh Nuffnang


Nuffnang? ape tu? dulu2 aku taktau tape tu nuffnang..

alahaiiii...tapi kengkawang blog aku, aku tengok dapat side income dari nuffnang jek..

aku baru baca beberapa belog cite pasal earning nuffnang ni..

sebab tu aku sign up and letak iklan kat belog aku...hahah..

*eceli malu la...dah berbelog since 2008..tapi taktau ape tu nuffnang* - sambil tutup muka sikit...

If korang ade link yang bagus untuk di baca..sila la bagi..hohoho

daaaaaaaaa~

 
 

2 comments:

LuLu Vogeh Da Vasz said...

Die x kisah ke content kita cmne? sbb pnh try register ads sense. Dia nk kene pakai bahasa yang btol2 je.. stakat mcm contengan aku tu, die xmo approve.. cedeh..

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

entala ek..aku tengok kawan2 aku sume bahasa same je macam aku (bahasa melambangkan bangsa) hhaha....diorng dapat je BE...heheheheh..


try je la wey..ade yang aku tengok sampai 3 tahun baru dapat BE +_+