Saturday, June 2, 2012

Kisah Cinta II

Since aku tejaga memalam pepagi buta ni..mata tebeliak segar bugar..so, aku nak smbung kisah cinta aku..
*untuk orang yang menyampah.. Let it be..malas nak layan orang cenggini..cheer up urlife*
Cemana kami becinta? Hmmmm.. Since dah calling2 sms'ing' ni..becerita kish hidup kami berdua..meaning dia cite pasal hidup dia..aku pot pet pot pet pot pet kisah aku la..haha.. I found we have so many different things in our life.. Yups! So many thing.. Itu buat aku risau..risau yang teramat sangat *_* Aku harap aku dapat menempuhnya..
Then, after that mula la bibit2 sayang timbul.. Timbul macam sabut kelapa tecampak atas air.. Haha! Fyi jugak, kenapa aku cepat sgt jatuh cinta? Maybe that time aku xde sape2 kot.. Meaning 'takde sape2' tu utk boyfie la.. That's y la aku terima dia mcm tu je.. Kalau nak diikotkan, we all xde declare pape pon.. Aku impikan dia cakap 'sudikah awak terima saya sebagai bf awak?' Okay! Aku berangan..semua tu dalam mimpi ngeri jek! Muahahhaha..xde nya nak kata 'I lap u, u lap me'.. Lepas tu hubungan tu go on still sekarang..
Bercerita pasal both of us, xde apa yang menarik.. Dia tua dr aku.. 30++.. Tua kan +_+..xpe I suke tua2 ni.. Haha.. Since umo dia dah mcm tu perasaan respect aku tinggi untuk dia.. I know, llki pada umur ni ego dia tinggi.. Aku paham tu..xpela, bukan susah bebenor nak respect diorg kan.. Respect each other.. Kan bagus tu..
haiissshhh..satu sikap dia yang aku rasa aku give up is he is too busy.. Busy.. Busy.. Busy.. Dgn keje dia.. Orang kampung panggil 'workholic'.. Kikiki..aduiiii..ni aku paling tak tahan la.. Aku slalu kecik ati..mcm bebudak kecik..walaupun aku besar.. Muahahahha..
Dia adalah sangat sweet sebab dia dapat terima aku seadanya.. Korang yang tahu siapa aku mesti paham kan..aku GEMOK, BUNTAL.. Ngata diri sendiri lak..haha.. Yela, korang ingat senang ke guy nak terima perempuan kiut miut macam aku ni *perasan! Korang jgn pengsan tau* haha.. Tu la hakikatnya wey..aku slalu telan yang PAHIT tu bila orang kutuk, hina aku..sebab? Aku gemok.. Xpela, aku paham.. Gemok macam aku ni xcantik..TAPI aku bersyukur tau.. Syukur sangat Allah bg aku mcm ni.. Dia lebih mengetahui.. Sebab? Dia kan pencipta kita semua.. Kan kan kan? Si 'dia' je dapat terima aku seadanya.. 1 dalam sejuta taste lelaki macam ni.. Haha.. ILY sayang ;) *gedik jap* haha
Dalam hubungan kami banyak up and down.. Nnti aku sambung cerita k! Banyak sangat benda nak cerita ni.. Haha
P/s: kisah cinta ni depends pada korang nak baca ke tak.. Ada yang anggap mungkin aku poyo kan becerita itu ini..xpela..aku paham..xsemua dapat terima apa kita buat.. Aku luahkan kat belog sebab aku rasa aku nak menulis..and nak share ngn korang.. Jangan fikir bukan2 tau.. Sayang korang.. Sayang si 'dia' jugak! Mood gediks nyampah! Haha
Daaaaaaa~
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

LuLu Vogeh Da Vasz said...

Waaaa swiiitttt akhirnya ter reveal kisah cinta cik fiza.. Aku ni, nk cite? ntah bila la plak ea.. Yg dolu punye ade la dlm blog tu.. Yg latest neh ntah la mcm mls nk cite.. Huhuhuhu.. Sian dia aku xnk cite psl die.. Hahahaha sila sambung lg ye.. Cannot wait to read ur story..

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

alamakk...malu la wey...hahaha.... ni namanya takde keje...

tapi aku pasti mesti kisah cinta ko lagi best kan?? cite la wey..aku nak baca gak..

kang 'dia' majok susah lak..haha