Thursday, November 18, 2010

W.E A.R.E A.L.L L.I.B.R.A.R.I.A.NS - yang gila2..

kat sini aku nak bagitaula,
dah nak dekat 2 bulan aku keje kat sini (Masterskill Library),
environment memang best gler..sebab:
1. Mempunyai seorng ketua yang sangat sporting walaupon agak cerewet (Razman, jangan marah ye..hehe), sangat ske menyakat sampaikan dia panggil aku rikishi??haha..but, for me no heart feeling ok!! :)
2. Mempunyai workmate yagn sangat best..best tahap gaban punye..huhuhuh...
************************************************
meh aku cite perangai sorang2..huhuhu


kak atie..merangkap housemate aku..agak2 manja gitu, tapi best 1 kepala ngn aku kalau bab masak..hehe..dia masak memang SUPERB babe!!


zura, aku senior 2 minggu daripada dia...hehe...layan kepala memang best..kaki pemakan gak dia ni, sume dia sebat!! haha

Kak za, paling lama bekerja..sangat ayu (tak macam aku yagn ketawa tak hengat!!) haha..dengr cite tak lama lagi nak kawin..semoga berbahagia sis!!



yang ni ILA (lulu fazeela, nick name dia la)..huhu..mastermind in everything, best giler ngn dia, otak mereng sama macam aku..xoxoxoxoxo~jangn marah ila..



Pakcik ni pulak nama harith..muka bleh tahan la (jangan perasan ok, aku takkan puji depan ko!! tak sanggup nak tengok hidung ko yang dah sedia kembang tu!!) ehhehe...nampak pemalu tapi kalau ade geng, otak lebih kurng sama macam pakcik kat bawah ni (next picture)..:P


Last but not least, Alif Alfatrabby..keSEDAPan nama tak sama dengan keSEDAPan perangai dia ni.. hahahah....sape yang penah kawan ngn dia memang kenal perangat GATAI tak HENGAT..haha
p/s: sory gamba RAZMAN takde, kalau de aku update la..nnti aku CURIK kat fb dia...heheh..tu pon kalau dia nak approve aku...hehehe


daaaaaaaaaaaaaaaaa~

1 comment:

boygurl85 said...

hehe tenkiu2 aku x seayu yg di sangka... amin nnt aku kawen nk hadiah besar tau...