Thursday, November 18, 2010

Party Kepulangaku..ke Masterskill Johor..

Hai,

just wanna share some pic to all,

ni ala-ala suprise party untuk aku sempena pemerGIANku ke Masterskill johor..sob..sob..sob...

serius memang best!! aku tak tau pape pon pasal ni, sume idea diorng..

plak tu time ni aku baru bangun tiso, MAMAI seh!!

btw, thanks to kawan2 ku from masterskill sekalian..you oll memang the best la...

so, enjoy the pics ok!!
cover cun, lepas kuar dari kolam (macam model majalah mangga!!)haha


tolong!!! kak za nak bunuh harith (as usual, harith macam meREDHAkan jek!!) Ila, semangat tol!! haha


tayang gg walaupon lutut sakit (cetek sangat terjun kat tempat kanak2)..tak mencabar langsung!! haha


Mintak nyawa..mintak nyawa (suara uncle way)..hikhikhihkhihkhikhik



Hidung still kembang (orng kata macam hidung jambu air)..hakhakhak


Muka ila apsal pelik??haha..zura control depan Harith..(blushing!!)




yang ni melantak tak hengat...zura time ni harith tak nampak dia..haha


Caya la babe!! kitorang memang beshhh la!!


apa aliff buat tu??hahahah.....

***********************************************
the end of the story, mak guard kat TOWER 10 datang sebab ade orng complain kitorang BISING sangat, kalau mak guard tak datang, tak taula nak cakap camne..hahahahaha

4 comments:

siti said...

fiza senget.... x sanggup nak baca.. pndai ko nk kenakn aku eh.. mentang2 aku lom ada blog... siap ko nnt.. huuhuhuhu ~zura comel~

siti said...

fiza sengget.. pndai jek ko nk kenakn aku kn... nakal tau.. choi...choi.. mentang2 aku xde blog... nnt ko piza... akn ku serang ko... dgn kuasa bulan akn menghukummu ~zura comel~

LuLu Ramblings said...

Oit nAPe kO pOst gMbo leNgan aKu yG gAgAh pErkAse iTew?????

LuLu Ramblings said...

oIt nAPe Ko pOsT gMbo leNgAn aKu yG gaGah iTew????