Tuesday, January 25, 2011

"..pil kurus.."

hai all...
penah makan ubat kurus?
aku penah makan dalam late 2008...LASMI @ LAMI namanya
hmmmm...baru makan 3-4 ari..
pastu terus aku takde langsung perasaan nak makan...
rupanya...
ALLAH bagi aku petunjuk supaya takyah makan..
arini baca testimoni ade orng mati pasal ubat ni..
jikalau aku still makan ubat sampai skng..
mungkin dah takde lagi aku dalam dunia ni..
hmmm..biarla aku gumuk sekalipon..
biarla orng panggil aku badak..
biarla orng panggil aku rikishi..
asalkan aku sihat dan tidak mati kerana makan ubat ni..
geng kat luar tu,
takpayah la makan ubat2 segala..
rugikan diri jek..



2 comments:

zura said...

sygku, xde ubat yg leh wat kite kurus selain bersenam.. segala pil n teh aku pernah try, lax5, teh orang kampung,xslim ke kejadah tah, jamu indon, sapu2 yg panas nk mampus tu.. sume dah, hampeh jek.. nk try london, tp klu duit xde RM6k, jgn harap k.. nk mkn bnyk leh jek.. tp nk bakar lemak tu yg mls... pape pon kite jnji kite hepi... heheheh

pu3b!b@h said...

btol tu zura...aku stuju..
kalau dah stop makan 1 ubt tu alamatnye kita akan gumuk 10 kali ganda..hhuhuhuh